b7gas186 Napisano 1 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2014 Wyczytalem na forum ze flakoniki z phx maja mankament typu wyciekow podczas dostawy.Flakon po dostarczeniu przez kuriera poczte u niktorych osob byl wilgotny i wygladal na przeciekajacy.Spotkaliscie sie z tym juz wczesniej.Czy to prawda?Podobno przyeiazuja duza wage do swojej marki i dbaja o klijeta.Nieukrywam ze troche mnie to zniechecilo do zakupu.Wiem ze feromony mozna reklamowac no ale coz to chyba wybiurcze przypadki albo celowo ktos dal takie info na forum fero.Jest na to jakas rada mozna tam wczesniej zadzwonic i pogadac zeby to wczesniej jakos sprawdzili przed zakupem i przylozyli sie do tego zeby nie trzeba było reklsmowac w przyszlosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapee Napisano 5 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2014 Osobiście się z tym nie spotkałem i pewnie są to naprawdę sporadyczne przypadki kiedy jakiś flakon jest nieszczelny. Myślę jednak, że nie będzie problemu, jak przed zamówieniem zadzwonisz i poprosisz o sprawdzenie, musisz się jednak liczyć z tym, że Pheromax zostanie odpakowany (i już nie będzie taki nowy ). Pamiętaj że zawsze masz prawo do zwrotu + gwarancja satysfakcji o ile jesteś nowym klientem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKarolla Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Moja przyjaciółka zamówiła ostatnio pheromax i miała taki przypadek, flakon był chyba za słabo dokręcony, przyszły mokre, kiedy wytarła i wysuszyla zauważyłysmy ze juz nie sa pełne. Napisała do Pani do feromony.pl i za darmo dostała nowy flakon a tamten odeslala. Rzetelna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Ja tam się z tym nie spotkałem i jeżeli w ogóle coś takiego miało miejsce, to na pewno nie było to na jakąś dużą skalę. Na 99% dostaniesz Pheromaxa, który jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi