Wojtas28755 Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 Posiadam saszetki feromonów męskich: 7x 3ml BTB,1x 1ml Chikara,1x 3ml The Edge,1x 1ml Perception. Zainteresowanych zapraszam do pisania swoich propozycji na adres email: Wojtas143@gmail.com lub tutaj na forum. Możemy się dogadać co do ilości zamawianych próbek w saszetkach i do sposobu wysyłki. Zapewniaam iż są one w 100% oryginalne gdyż otrzymywałem je podczas zamawianych produktów. Mogę Wam wysłać mailowo dowody w postaci rachunków. Proszę napisać mi swoje propozycje cenowe co do jednej saszetki np: BTB 3ml kupię za 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kata89 Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Interesowała by mnie saszetka Chikara. Jaka jest cena tego produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 9 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 Aktualne ? Chikara mnie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi