wiktor1064 Napisano 10 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2014 otoz zajmuje sie importem aut zza zachdniej granicy. o 7 rano zadzwonil do mnie gosc po autko. ja przed sama wizyta zastosowalem 2 przechylenia btb. przyjechali mi odrazu nawijka komputer w glowie po jezdzie probnej tak byli zachwycenie ze nawet jakies pierdoly ktore innym osobom by bardzo przeszkadzaly i by sie zastaawiali 2-3 g nad autem im nie przeszkadzalo. ale mieli jeszcze inne auta do obejrzenia w sumie z az z 5 moje najbardziej im przypadlo do gustu. godzina 13 auto uz ogarniete do sprzedazy. widocznie ta dawka byla dla mnie za mocna bo juz o 11 mocno bolala mnie glowa i jakos tak dziwnie sie czulem (ewidentnie czulem od siebie smrod) przyjechli. juz podczas gadki tacy przygaszeni bez entuzjazmu ale kupili auto i bardzo sie nie targowali. drugi test probka btb i the edge. rano aplikacja ide po dokumenty na egzamin c+e w pokoje dwie damy po 30 ja 22, gdy tylko wchodze jedna z nich odrazu rumieniec i sie perfidnie usmiecha a druga do niej " hoho czy ja o czyms nie wiem" atmosfera bardzo mila gdyby to bylo w jakiejs knajpie na pewno bym dluzej zagadal, chwila pozniej jade ubezpieczyc auto. panna 26-30 lat u ktoej regularnie wykupuje ubezpieczenie. jade do biura , patrze a one sobie spacerkiem do pracy wiec wycofalem spytalem czy moze podwiesc do pracy, wsiadla minelo 5 sekund i zawieszka na jakies 10s dalej rozmowa szla bardzo milo:) tych opowiesci podczas stosowania fero moglbym pisac stronami. chyba juz zawsze bede mial je u siebie w szafeczce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2014 to bardzo dziwne. Ja potrzebuje 6 przechyleń żeby mieć rumieńce na twarzy. Ale tylko raz tak miałem bo raz zastosowałem taką duż dawkę przed impreza. Byłem mocno napalony ale na imprezie w sumie nie wydarzyło się nic specjalnego. A próbowałem do 3 kobiet podbić i niestety mnie odrzuciły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Paweł - moze za duża dawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi