Urartu Napisano 11 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2014 Dzień 1. Testowałem je tylko w pracy, ale efektów zauważalnych zero. Ogólnie to brakuje mi jakieś metodologi badań takiej bardziej naukowej. Przydałaby się jakaś skala działania i jak odróżnić subtelne efekty wywołane feromonami od tych spowodowanych innymi czytnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urartu Napisano 12 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2014 Dzień 2. Podobnie jak wczoraj dziś nie zaobserwowałem żadnych rezultatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urartu Napisano 13 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2014 Dzień 3. Brak testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 14 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2014 a co to w ogole za wynalazki? gdzie je kupiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urartu Napisano 14 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2014 To feromony z USA tam też znają pheromaxa NPA, ale te bardziej chwalono. Tylko coraz bardziej wydaje mi się, że jak się nie ma wyglądu to feromony nic nie mogą pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 14 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2014 akurat wyglad - mimo,ze tak sie moze wydawac - w przypadku uwodzenia kobiet ma najmniejsze znaczenie. Kobiety pociąga męskość, decyzyjność, stanowczosc, pewnosc siebie. Tego wlasnie oczekuja od faceta. A fero fajnie podbija meskosc. Tylko same fero za ciebie NIC nie zrobia. Chodzi o to, bys zagadal, otworzyl kobiete, a fero pomoze ci ja otworzyc i nakrecic bardziej. Po prostu pomoga. Nic jednak nie zrobia za ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urartu Napisano 14 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2014 Wygląd ma ogromne znaczenie . Nawet takie badania robili i wyszło im czarno na białym, że pary, które się podobają sobie nawzajem fizycznie są dużo bardziej szczęśliwe i tworzą trwalsze związki. Nie rozumiem dlaczego zwolennicy teorii uwodzenia tak bardzo podkreślają, że wygląd nie ma znaczenia. albo że ma małe, gdy fakty pokazują dokładnie coś na odwrót. Mimo chodzi o to, że liczyłem iż kobiety zaczną w końcu wysłać mi sygnały w mowie ciała, flircie, że mogę próbować, a tym czasem jest tak samo jak zawsze. Mowa ciała zdradza bardzo wiele co do tego jak postrzega Ciebie kobieta czy jako kolegę czy bardziej seksualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 14 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2014 Ależ oczywiście. Wygląd w życiu ma ogromne znaczenie. Zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn. Fero to taki dodatek. Inwestycja w siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urartu Napisano 14 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2014 Boję się, że ta inwestycja nic nie da. Jednak to dopiero początki nie ma co panikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 15 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2014 A stosował z was ktoś możne feromon Lure? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 18 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2014 Lata temu stosowałem Lure, gdy był jeszcze w obrzydliwym flakonie. Śmierdział tak samo obrzydliwie I nie mówię tu o fero, ale o zapachu perfum - takie mocne perfumy dla starej kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urartu Napisano 18 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2014 Jak na razie nic nie zauważyłem by coś działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi