warjato Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2014 Witam dopiero zaczynam moją przgodę z feromonami zamowilem pheromax. Trenuje kulturystyke i ile dawkowac tego mam bo jak wiemy osoby trenujące wydzielają wyższą ilosc feromonów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ap1984 Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Przeciez nie bedziesz stosowal feromony wybierajac sie na silownie. Osobiscie sam sporo trenuje i nie widze w tym zadnego problemu. Na poczatku stosuj feromony zgodnie z zaleceniami dolaczonymi do ulotki. Potem bedziesz mogl eksperymentowac z ich dawkowaniem. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warjato Napisano 18 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 gdzies czytalem ze dobrze jest na silownie ich uzywac bo podnosza sprawnosc fizyczna. O ok 20%. pewnie trenowales jeszcze wczesniej i czy widzisz jakas roznice w tym jak kiedys szedles do klubu, baru, .itp. jesli chodzi o dziewczyny i ich zainteresownie. a teraz urzywajac fero ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ap1984 Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Wariato Ja stosuje taka zasade ze nie kieruje sie tym co ludzie pisza. Przetestuj to co wyczytales i podziel sie potem z nami swoimi doswiadczeniami na forum Swoja droga to nie ma co uzalezniac wszystkiego od feromonow. Potem sie okaze ze jakies facet stosuje je nawet kiedy zasiada do obiadu. Tak dla lepszego trawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warjato Napisano 18 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 racja. na pewno sie podziele wynikami. ale to dopiero 29 wam opowiem bo mieszkam w szwajcarji. a ma mi to przywies rodzinka. troche nie moge sie doczekac pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angelika666 Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 Na pewno zacznij od mniejszych dawek, ktore mozesz stopniowo zwiekszać, obserwując reakcje otoczenia. Ja bym uzyla mniej niz podane jest w ulotce. Polecam też tę podstronę: http://www.feromony.pl/Jak-Stosowac-Feromony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi