kam Napisano 19 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2014 Witam, właśnie otrzymałem taką promocję, że dostałem trzy kody i jeśli zaproszę nowych klientów, którzy jeszcze nie robili zakupów w tym sklepie i zrobią zakupy za min. 100zł i wpiszą ten kod, to będą mieli darmową wysyłkę, a ja otrzymam zupełnie za darmo flakon BTB. Więc jeśli są tu jakieś nowe osoby, które zastanawiają się nad zakupem, to proszę pisać, tylko trzeba się pośpieszyć, bo kody są ważne dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 19 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2014 Ehh... Szkoda, że tylko 2 tygodnie są ważne. Dopiero po 10-tym października mój kolega będzie się szykował do kupna ferków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 6 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2014 Jak dostaniesz znów taki kod to daj znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ferpenos Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2014 no pisz od razu bo to fajna okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi