Mati_drummer1988 Napisano 1 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2014 Witam serdecznie, Sprzedam w 90% pełne The Egde For Man oraz w 70% pełne Relationship Magic For Man - razem lub osobno. Przy zakupie kompletu dorzucam próbkę BTB - oczywiście również For Man Ceny: The Edge - 100 zł (przesyłka gratis), Relationship Magic - 50 zł (przesyłka gratis), Komplet - 140 zł (przesyłka + próbka BTB gratis). Zainteresowanych proszę o kontakt priv. W razie potrzeby mogę wysłać zdjęcia oraz odpowiem na wszystkie pytania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Podstawowe pytanie, które pewnie każdy zada też na PW: czy jest możliwość negocjacji ceny i wystawienia na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati_drummer1988 Napisano 3 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Cena do niewielkiej negocjacji. Jest możliwość wystawienia - jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati_drummer1988 Napisano 2 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Oferta nadal aktualna Mogę mocniej zjeść z ceny, bo zależy mi sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 A ile możesz zejść z ceny za Edge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi