Dragomirus Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Witajcie forumowicze, dawno mnie tutaj nie było Od parunastu tygodni jestem w związku, od początku używałem npa, czasami również Pheromax(zależy od dnia). Kiedy pierwszy raz użyłem Pheromaxu mieliśmy swój pierwszy pocałunek. Stosowałem już naprawdę duże dawki, ale nie mogę się nadal przebić przez pewną granicę. Mówi, że brakuję jej zaufania, chociaż im dłuższa gra wstępna tym dalej idziemy, ale jest bariera :/. Pytanie do was co zrobić? Zakupiłem właśnie próbkę btb i chcę ją używać z Pheromaxem/NPA lub wszystkie trzy jak da radę. Myślicie, że to pomoże i polepszy nasze relację, czy rację od razu zakupić pheromax oxi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angelika666 Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Nie zastanawiaj się jakich feromonów użyć, tylko pokaż jej, że jest dla Ciebie najwazniejsza! Nie naciskaj na zbliżenia, ale zaangazuj sie emocjonalnie - niech widzi, że Ci na niej bardzo zależy, że może na Ciebie liczyć. Idź z nią na basen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragomirus Napisano 6 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Czemu akurat na basen? Chcę tylko podkręcić zaufanie do granic możliwości ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angelika666 Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Basen to ciekawa rozrywka. Dla kobiet ciekawsza niż kolejna randka w kinie czy piwo w knajpie. Poza tym na basenie - kiedy jesteście prawie nadzy - pobudza się ochota na coś więcej. Szczególnie kiedy np. siedzicie obok siebie w jacuzzi albo w saunie. Przytul ją, bądź opiekuńczy, a po takim basenie z pewnościa będzie Ci bardziej przychylna... I daj koniecznie znać jak poszło, bo sama jestem ciekawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragomirus Napisano 7 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Z basenem się niestety nie uda bo ma uczulenie na chlor :/. Dostałem właśnie próbkę BTB i zacznę używać częściej niz Pheromaxu czy NPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sorbecik Napisano 19 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 A to szkoda : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragomirus Napisano 19 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 No chyba BTB zaczyna działać bo dziewczyna zaczyna nabierać zaufania Za dwa miesiące jak się skończy Pheromax, kupuję Oxy i dam znać czy jakoś lepiej daje kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragomirus Napisano 3 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 No to teraz trochę ode mnie na temat Pheromax Oxy Polecam wszem i wobec, efekty sto razy lepsze od zwykłego Pheromaxa i nawet mi lepiej to pachnie Po drugie warto stosować od początku związku bo jest łatwiej - zero kłótni, większe przywiązanie, większe zakochanie i ogólnie jakoś tak lepiej ;p BTB vs Pheromax Oxy = zdecydowanie Pheromax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miutanek Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 no to powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mniammniam Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2015 dziewczyny niestety takie są ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crc Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 OXYTRUST To jest TO! Co się dzisaj działo u mnie z moją... masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi