Andrzejuuu Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Witam, niedawno zacząłem interesować się feromonami. Mam u siebie od tygodnia NPA i Pheromax. Wszystko Ok, widzę jak to wpływa na otaczających mnie ludzi. Chciałbym tylko zapytać się czy to normalne, że po zaaplikowaniu feromonów, gdy jestem w bliskim kontakcie z kobietą (w rozmowie czy to w tańcu) czuję bardzo mocne podniecenie w wiadomym miejscu mały staje na baczność Normalnie ciężko się opanować Spodziewałem się, że to raczej tylko kobiety przy mnie będą mocno rozpalone, a na mnie nie będzie to miało większego wpływu Czy też tak macie będąc bardzo blisko kobiet i mając na sobie fero ? A może to ja po prostu przedawkowałem ? Trochę zaskoczyło mnie takie działanie. Liczę na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 stary, podniecenie jest scisle powiazane z feromonami. Fero wplywa zarowno na ciebie, jak i innych. Poza tym, fero ktore masz na sobie wplywa na nią, z kolei JEJ podniecenie i JEJ naturalne feromony zaczynają w efekcie wplywac na ciebie. Normalne. Pojawia sie petla podniecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinkaminka Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 masakra cudowne środki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi