TesterPhero93 Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Zawsze myślałem... ściema z tymi feromonami, zwykłe wyłudzenie pieniędzy. No ale więcej pieniążków wpadło, ja jestem ciekawski chłopak i chciałem obalić mit. Zamówiłem Pheromax 14ml w gratisie dostalem The Edge i BTB (próbki). Wybijam na imprezę wczoraj. Styl ala PinUp. Aplikuje dwa przechylenia na palec i wcieram w szyje. Patrze na BTB i pomyślałem, że mogę to połączyć... otworzyłem paczuszkę i wtarłem z uszy. Wszystko przkryłem perfumer versace. Ale teraz do sedna... Zajmujemy loże w klubie, siadamy i zaczynamy zabawę. Zauważyłem, że moi znajomi mają inne podejście... co chwile mnie zagadywali, ja czułem się mega wyluzowany. Po paru piwkach lecę na parkiet. Tancerz ze mnie kiepski po prostu próbuję wyczuć muzykę ale z profesjonalnymi krokami to się nie popisywałem. Przetańczyłem z 3 godziny z wieloma kobietami... czy to starsze (30 lat) czy to też w moim wieku 21. Byłem pod wrażeniem Udało mi się nawet zatańczyć z dwoma dziewczynami na raz. Był między nimi konflikt, obie tańczyły i ocierały się o mnie. Wypad skończył się z pewną Justyną. Niesamowita dziewczyna, w życiu bym nie pomyślał, że uda mi się okiełznać ją. Wyczuła te feromony chyba bo ciągle obwąchiwała moją szję i ją całowała. Zgarnąłem z 3 numery tego wieczoru. Sądze, że to nie był przypadek. Wiele razy byłem na takich potańcówkach ale nigdy z takim efektem. 300 zł uważam za dobrze wydane pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 no gratulacje . Po pierwszym razie jak aplikowałem pheromaxa miałem tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Pierwszy raz z Pheromaxem zawsze jest najlepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragomirus Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2015 No Pheromax jest ze wszystkich feromonów jakie testowałem jednak najlepszy, a z tym pierwszym razem to nie do końca bo u mnie dopiero po miesiącu stosowania była ta nie zapomniana impreza . Gdybyś już jednak wylądował kiedyś w związku to zmień na Pheromax Oxy - polecam lepsze działanie na kobietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stepixx Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 no to nieźle! prze mocny efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi