m4ster0 Napisano 22 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2007 Przed chwilo (30 minut) zazyłem jedno psiknięcie pheromax próbki.W domu byłem tylko ja i dziewczyna mojego brata (23 lata) czekalismy az wrócą z zakupów.Wchodze do kuchni niby se nalewam picia stoje w odlgłosci do 2 m pogadałem o byle gównie ze 15 minut pada tekst z jej strony: "Kurde chyba za dzuo estragonu do tego sosu dodałam bo strasznie pachnie. ja: "ja tam nic nie czuje,śmierdzi czy pachnie?" ona: "bo ja wiem to taki specyficzny zapach,dziwny ale nie pachnie" Pogadalismy sobie kilka minut jeszcze ale nic nie zauwazyłem w jej zachowaniu co by przykuło moją uwage,ale sie nie dziwie nie podrywałem jej bo to dziewczyna mojego brata ,a ja mam tylko 16 lat.Chciałem tylko przetestowac ten zapach. Jak dla mnie ma dziwny zapach ale zeby odrazu potu? Nie powiedziałbym,uzyłem jedno psiknięcie,fakt troche go czuje i mam ciepło w brzuchu nie wiem czy to dobrze czy źle i nie wiem czy na dworzu z dziewczyną tez dac jedną czy pół dawki? Zaryzukuje i dam jedną ja tam go az tak nie czuje.Powiedizałem jej ze dostałem perfumy od ciotki z Londynu takze jak co to mam wytłumaczenie jak jej będzie śmierdziało Jak narazie się nie zniechęcam i jutro test dla dziewczyny bo na tym mi głównie zależy zeby jej sie podobał edit:przed chwilo przyszedł wujek i sie tak na mnie dziwnie patrzył jak by mnie pierwszy raz w zyciu widział jak by chciał mnie pobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermin Napisano 22 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2007 Hmmm... to ciekawe. Może dawkowanie Pheromaxu jest też w jakiś sposób zależne od wieku. W końcu wydzielanie naturalnych feromonów jest zróżnicowane w zależności od wieku. Jak dla mnie użyłeś za dużo, takie były objawy. Ale np. dla mnie jedno psiknięcie jest w sam raz i gdy daję mniej, odczuwam mniejsze zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ster0 Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2007 Czyli uważasz ze jedno psiknięcie to za duzo? Podkreślam ja mam próbkę a ona jest mniej stężona.W szkole tak samo jak i było.Ale wiem ze cudów nie osiągne w szkole tyle osób zapachów itp itd Jak cos zauwaze to napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 29 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 Czyli uważasz ze jedno psiknięcie to za duzo? Podkreślam ja mam próbkę a ona jest mniej stężona.W szkole tak samo jak i było.Ale wiem ze cudów nie osiągne w szkole tyle osób zapachów itp itd Jak cos zauwaze to napisze dawnie byla probka 2ml(orginalne stezenie),tera dodali 0.5ml alkocholu,czyli ze jest stezenie 0.028.....wychodzi ze pol psiku full flakonu to 2/3 psiku probki.Co do tego ciepla to mam tak zawsze gdy pierwszy raz aplikuje nowy jakis feromon.Moze sie to bieze z przedawkowania (nieumiejetne dawkowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 29 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 wychodzi ze pol psiku full flakonu to 2/3 psiku probki. A wziąłeś pod uwagę to, że w małym flakoniku może być mniejszy atomizer, który dawkowałby mniej środku? Tak jest przynajmniej w przypadku perfum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ster0 Napisano 2 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2007 Wreszcie zauwazyłem efekt mimo zwątpienia Dawkuje 2 psiknięcia na szyję i nie odczywam tego ciepła ,a zapachu wogóle nie czuje.Jednym słowem (a raczej dwoma) : TO DZIAŁA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kociu Napisano 3 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2007 Też mam 16 (zaraz 17) lat i chcem sie niedlugo zdecydowac na kupno feromonow. Ta historia bardzo sie przydala bo wiem ze zalecana ilosc jest tez zalezna od osoby uzywającej. Bo przeciez inaczej dziadek 80lat musi zaaplikowac o mezczyzna 20-25lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TsTr Napisano 5 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 2 psikniecia tzn kuleczkowe probka czy full wersja ? bo jezeli fullem to uwazam ze jednak za duzo bo tez przesadzic nie mozna - polecam zakryc zapach pheromaxa jakims perfumem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 5 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 Chodzi o tą nową próbkę z atomizerkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
=ZERL= Napisano 7 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2007 Wreszcie zauwazyłem efekt mimo zwątpienia Dawkuje 2 psiknięcia na szyję i nie odczywam tego ciepła ,a zapachu wogóle nie czuje.Jednym słowem (a raczej dwoma) : TO DZIAŁA ! No ciekawie, ciekawie... A można prosić o ewentualne rozwinięcie tematu, jakie efekty zauważyłeś w swoim przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi