Angelika Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 Z checia odkupie btb Woman moze byc pol buteleczki lub mniejsza zawartosc potrzebuje do przetestowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKarolla Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Na testy polecam chusteczkę. Można zobaczyć ich działanie i zdecydować o dalszym zakupie. Chustki Btb ostępne są na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angelika Napisano 12 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Testowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKarolla Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 I jak się spisały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angelika Napisano 12 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Szczerze mialam chusteczke ktora wykorzystalam o dziwo 4 razy. BTB daja fajne efekty ludzie sa otwarci ,rozmowni udalo mi sie zalatwic dzieki niemu zlobek dla melego Jednak mieszajac btb z pheromaxem oxy efekty sa naprawde super . Polecam. Zwazywszy ze mialam probki aby zobaczyc . Teraz przechodze na wieksze pojemnosci .Warto choc do tego podchodzilam sceptycznie. Ulatwiaja znacznie zycie . A ja po nich czuje sie rewelacyjne usmiechnieta, zadowolona , brak negatywnych emocji i dzieki temu moje zycie stalo sie bardziej kolorowe )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi