tKarolla Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Ferumowicze napiszcie mi proszę czy fero P6 mają jakis zapach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 P6 mam i używam, nie ma zapachu. Ma jakiś zapach ale tylko przez pierwsze sekundy a potem nic. Ten pierwszy zapach jest bez porównywania bardziej znośny niż zapach NPA. P6 można stosować bez przykrywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKarolla Napisano 19 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Nie zauważyłem aby jakoś specjalnie na mnie działało samo P6, dobrze się komponuję z NPA ale nie jest to zestaw na podryw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi