kowalskkii Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Cześć jestem tu nowy , zastanawiam się nad kupnem feromonów żeby uwieść moją przyjaciółkę którą znam z 5 lat. Prosiłbym was o pomoc w wybraniu odpowiednich feromonów , dobrze się znamy i często z sobą rozmawiamy o wszystkim. Ja jej się zbytnio nie podobam mówi że jestem ok , chciałbym żeby do czegoś doszło Żeby dosłownie rzuciła się na mnie Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Od samych fero żadna dziewczyna na ciebie się nie żuci. Życie to nie reklama feromonów. Ja ci polecam Chikarę i jakieś przyjemne miejsce z alkoholem. Musisz ją wprowadzić w dobry nastrój, niech się śmieje przy tobie to + alko + fero i może coś zdziałasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 ~UpUważasz, że najlepiej upić ją i wykorzystać? ~TopicPolecam to i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalskkii Napisano 23 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Ona nie pijąca Wie ktoś jak jest z tą gwarancją feromonów? korzystał ktoś z tej gwarancji? Podobno Rok gwarancji i nawet pusty flakonik oddać można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKarolla Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Gwarancja jest prawdziwa na 100%. Nie korzystałam w prawdziwe ze zwrotu i nie mam zamiaru, bo naprawdę jestem zadowolona, pozatym to feromony.pl - nie rzucają słów na wiatr . Jestem szczęśliwą posiadaczką The EDGE, BTB i Reationship Magic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Ja też nie korzystałem z gwarancji, ale jak piszą, że oddają - to oddają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzejferdek Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 hmm trzeba wypróbować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Wypróbuj Chikarę. Moim zdaniem jedne z bardziej uniwersalnych fero. Mają skład bardzo bogaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Torreador Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Jak nie macie powodzenia u kobiet to polecam Alluramin,to feromony dzięki którym zwiększyło się moje powodzenie u kobiet,polecił mi je kumpel i to naprawde działa.Nie jestem typem macho a kobietki same zaczęły do mnie zagadywać.Polecam. [uSUNIĘTO LINK SPAMERSKI] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Brzmi to jak reklama. Pracujesz u nich? DobrodusznyRadzimir dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Pheromax+Edge. Ewentualnie Alchemy. Tylko nie przesadz z Pheromax-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKarolla Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Torreador coś mi się wydaje, że celowo reklamujesz, konkurencja? Nie warto kupować Alluramin bo pachnie dziwnie/słodkawo, jak perfumy dla dojrzałej kobiety. Wypowiadam się po raz wtórny. Przewinęły się przez nasz dom, i na szczęście pozwolono nam je odesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalskkii Napisano 27 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Myślałem o zakupie pheromax dużo osób to zachwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Taki sposób reklamy mówi sam za siebie... Alluramin to zapewne produkt najwyższej jakości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalskkii Napisano 2 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Co sądzicie o Pheromax? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 rewelacja. Na dyskotekę na podryw . Działa mega seksualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zattkar Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 trzeba wypróbować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalskkii Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Warto na początku kupić próbkę? i sa dwa PHEROMAX OXYTRUST Man i PHEROMAX Man który lepszy? Nie zawsze droższy znaczy lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKarolla Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Normalny Pheromax myślę że jest git, dlatego że z oxy podobno szybko wietrzeje oksytocyna, a oksytocyna odpowiedzialna jest za zaufanie. Na początek polecam zwykły bez oksytocyny. Proszę poczytać, jest wiele wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalskkii Napisano 21 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Dziękuję za pomoc w wybraniu, przy następnej wypłacie zamówię Pheromax i postaram się opisać czy to naprawdę tak działa jak opisują Pisać tu czy stworzyć nowy temat w innym dziale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Wal tutaj śmiało. Sam jestem ciekaw Twoich historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosiek Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 może być ciężko z przyjaciółką która wypracowała sobie opinię o tobie przez 5 lat i nie reagowała dotychczas na twoje zaloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalskkii Napisano 12 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Dotychczas nie pokazywałem jej że mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Warto na początku kupić próbkę? i sa dwa PHEROMAX OXYTRUST Man i PHEROMAX Man który lepszy? Nie zawsze droższy znaczy lepszy Nie warto kupować próbek. Nie masz na nie gwarancji zwrotu, to raczej produkt dla stałych użytkowników, którzy znają już swoja dawkę i chcą na przykład zastosować na jakiejś imprezie. Jak wrażenia z użytkowania? Mów jej w żartach, że Cię podrywa, próbuj przekraczać powoli te linie seksualności, bądź alfa. Niech zobaczy Cię wśród innych, pięknych kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalskkii Napisano 15 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2015 Zakupiłem Pheromax powinien trafić do moich rąk wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi