Michal Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 qqq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 Jeszcze jedną rzecz zaobserwowalem Wcale nie musisz kogos udawac aby było wiadomo ze fero pochodzi od Ciebie Poprostu bądz sobą Zaobserwowalem pewną reakcje na dyskotece Wykonalem male doswiadczenie stanelem przy scianie poprostu zchowywalem sie jak bardzo niesmialy chlopak a koledzy zaczepiali itp.dziewczyny ale cóz nic im nie wychodziło Laski lukały tylko na mnie i z tego taki fakt ze nikt z nich nie korzysta oprocz kogos kto ich stosuje Ale to tylko moje takie sugestie Wiem ze fero to 20% attracion naszego a reszte sami musimy wykonac Jeszcze cos przeczytalem taki artykul ze kobiety wybierają wysokich i d.zbudowanych męszczyzn to jest 50% naszego attracion reszta to fryzura,odzież,itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi