xmar42 Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Mam pytanie jak myślicie czy stosowanie feromonów tylko na nadgarski wystarczy tzn. czy bedą one równie wyczuwalne jak np. na szyi? Nie używam ich na szyje bo gdy ich używałam z perfumami to miałam wrażenie, że zapach jest zbyt intensywny i wolałabym się przerzucić na nadgarstki. I jeszcze jedno pytanie, wybieram sie niedługo na ognisko i moje pytanie czy zastosować zwykłą dawkę czy może większą? (dym i te sprawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Feromony nakładane na nadgarstki będą tak samo skuteczne jak nakładane w inne miejsca. Tylko pamiętaj żeby nakładać odrobinę więcej kiedy będziesz na powietrzu a mniej jak w zamkniętej przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 A ja uwazam,ze lepiej jest dac mniej, ale w rozne miejsca. Wtedy aura feromonowa rownomiernie roznosi sie wokol nas. Czzyli np. odrobina na nadgarstek, rozetrzec oba nadgarstki ze soba, po czym wytrzec je jeszcze w szyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi