Shogun Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Witam , tak jak w temacie stosuje ktokolwiek fero w ten sposób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Bardzo ciekawy temat, włosy też odgrywają dużą rolę w przekazywaniu informacji. Może wypowie się ktoś, kto stosował fero na włosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKarolla Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Ja jako kobietka mogę napisać, że mając długie włosy niekontrolowanie zawsze coś feromonów na nie trafiło, i szczerze uwielbiam kiedy sobie ręką poprawiam włosy i czuje ten delikatny aromat. Bardzo polecam takie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry00 Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Myślę, iż tutaj sprawa ma się tak samo jak z perfumami... Czyli, że można oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi