suchy88 Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 Pisze tutaj bo za bartdzo niewiem gdzie mam tego posta umiejscowic : Wiec jest taka sprawa Dostałem feromax probke i zamierzam ja połaczyc z NPA ale moje pierwsze z dwoch pytan : 1. Jaka dawke tego mam zastosowac aby stezenie nie było takie duze?? Tzn jaka proporcja NPA i pheromax?? 2. Podobno tzn nape wno Pheromax silnie pobudza seksualnie. Nie długo mam studniowke tam jest dzieczyna o ktorej sie staram wzgledy niestety od nie dawna jest z chłopakiem zalezy mi na niej i walcze o nia. Tak Wiec podbno feromony przypisuja sie do osoby ktora je ma na sobie wiec jak jak z nia bede tanczył i jak na nia podziałaja w połączeniu z NPA i pheromax to jak odemnie poczuje to tez ona to bedzi4 czuła wobec innych tzn zakłądam ze mna nie bedzie tanczyła a bedzie nadal pobudzona i moze byc takie ryzyko ze z tym gosciem ( swoim chłopakiem) zacznie cos tam robic ?? czy jak juz niebedzie w moim towarzystwie to one przestana działac?? Ludzie pomocy błagam bo sie w trym zaczynam gubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel Napisano 26 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2007 1. ciezko wyczuc...kazdy reaguje inaczej...sprobuj jak ja czyli standardowe dawki albo zastosuj NPA albo pheromaxa z chikara (drugi sposob lepszy) 2. feromony dzialaja...to prawda...tylko ze w moim przypadku nie zawsze tak jak oczekiwalem...nie licz ze akurat za toba poleci...w miejscu gdzie bedzie duzo osob istnieje mozliwosc ze sie nie uda feromony to fajna zabawka tylko ze trzeba troche czasu zeby nauczyc sie nimi bawic powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 26 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2007 Siema wiec jesli zamierzasz laczyc NPA Z Pheromaxem stosuj po polowie zalecanych dawek... poniewaz zebys nie przedawkowal i pamietaj o dobrym zakryciu jesli to mozliwe nos ze soba na wszelki wypadek perfumy... Co do dzialania feromonow sam sie przekonasz. Pamietaj jednak ze feromony to nie wszystko ... w polaczeniu z twoimi umiejetnosciami wiele moga Tobie pomoc... Co do proporci polecam 0,5-1 kropna NPA + 1/6 psiukniecia z duzego flakonu z probki chyba polowa ale nie jestem pewny bo nie mialem probki;/ Ale najlepiej samemu znalezc sobie optmalna dawke... Pamietaj jednak zeby nie przedakowac bo efekt bedzie inny niz chcialbys tzn. ludzie beda mogli Ciebie odbierac jakbys mial dola czy jakbys niechcial z nimi rozmawiac. Pozdro i zycze sukcesow z zabawa feromonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi