believer Napisano 27 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2007 A może ktoś próbował kiedyś hiszpańskiej muchy? Jeśli tak to czy to działa i gdzie najlepiej kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 27 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2007 Kupiłem ją na allegro.pl o nic nie działała. Tak samo miałemc z cantharis i yohimibinum. Jak chcesz kupić to idź do sexshopu i znajdziesz ją na allegro. Pytanie nie na temat, bo odnosi się afrodyzjaków, a nie feromonów. Do wyrzucienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 27 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2007 a no nie na temat, ale pokrewne.. Ali, serio to to nie działa? I tak wogóle... jak Ty to sprawdzałeś, testowałeś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 27 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2007 Tak, mówię prawdę. Osobiście stosowałem te trzy produkty i nic nie działały. Podawałem je także dla dwóch moich znajomych i również nic nie działały (oczywiście za ich zgodą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 27 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2007 Na allegro sprzedaja gowniana njlepiej kupowac w sexshopie, zakupiona tam raczej na 99% da efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi