muadib3 Napisano 28 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2007 Poszedłem za wasza radą i kupiłem z kumplem prubke Pheromaxu. Mimo mojego sceptycznego nastawienia jestem zadowolony. Pierwszy test małe psiknięcie na palec rozsmarowanie za uszami i na nadgarstek i wypad do sklepu w kolejce nic żadnej reakci dziewczyny która stała przedemną może dla tego, że była zajeta swoim chłopakiem ale kiedy podszedłem do kasy kasierka zaczeła się do mnie dziwnie zalotnie uśmiechać niewiem czy to feromaks raczej nie jestem sceptykiem. Drugi test Imprezka w klubie z kumplem jego siostrą i jej kumpelą godzina 20.00 natarłem się z kumplem phero i ruszyliśmy z dziewczynami na ipre szliśmy około 40 mniut żadnej reakci. Weszliśmy do klubu siedzimy z dziewczynami przy stoliku i nic około godz 00.00 zaaplikowaliśmy jeszcze raz i wtedy się zaczeło.Wyrwałem siostre kumpla do tańca a on drugą laske. W ten sposub jeszcze nie tańczyłem z panienką tyle ocierania badanie terenu ręką i te spojrzenia a dodam że siostra kumpla ma chłopaka!!!i nic nie piła!!!a kiedy obejrzałem się do okoła zobaczyłem jeszcze 4 laski tańczące koło mnie i obcinające mnie patrzyły się jak na kawałek mięsa. PHEROMAX DZIAŁA!!! w przyszłym tygodniu zdam relacje z następnej imprezki z phero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 28 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2007 Widzisz efekty są widoczne Używałes do zakrycia perfum czy bez A jak razem uzywacie pheromaxa z kumplem, pamietaj ze masz konkurencje ktora moze Ci przeszkodzic w poderwaniu dziewczyny która Ci sie spodobala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 29 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 Hmmm ja ogolnie nie lubie mowisc ze uwam fero i nie chwale sie tym a dlaczego... Potem beda wszyscy uwywali ich i sie zacznie ... Ale ne boje sie poniewaz fero to maly dodatek do mojej osobowosci i nie wszyscy to rozumieja ;P Ale po co, lepiej dmuchac na zimne;p ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muadib3 Napisano 29 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 Widzisz efekty są widoczne Używałes do zakrycia perfum czy bez A jak razem uzywacie pheromaxa z kumplem, pamietaj ze masz konkurencje ktora moze Ci przeszkodzic w poderwaniu dziewczyny która Ci sie spodobala wymieszałem z perfumem i lekko jeszcze psiknełem się perfumem ale ja nie czuje żadnego nie przyjemnego zapachu fero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 29 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 Hmmm ja ogolnie nie lubie mowisc ze uwam fero i nie chwale sie tym a dlaczego... Potem beda wszyscy uwywali ich i sie zacznie ... Ale ne boje sie poniewaz fero to maly dodatek do mojej osobowosci i nie wszyscy to rozumieja ;P Ale po co, lepiej dmuchac na zimne;p ;] Noo, masz rację. Ja też nikomu nie mówię, że użwam fero, ale nie dlatego, że inni zaczną ich używać, tylko dlatego, że pomyślą, iż jestem na przykład nie pewny siebie i ogólnie byłoby wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAGE87 Napisano 29 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 cholera, chyba kupię sobię próbkę pheromaxu, bo po NPA nie widziałem żadnych efektów, dziwię się że macie takie akcje , ale nic jutro idę do klubu to sprawdzę ostatecznie czy te NPA działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P. Napisano 29 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 Bo jest jeszcze cos takiego jak efekt lokalu w ktorym jestes - jesli idziesz do klubu do ktorego przychodza dziewczyny z nastawieniem zeby sie dobrze zabawic, poznac jakiegos fajnego faceta i ew spedzic z nim noc, to wtedy mozesz lepiej zaobserwowac dzialanie fero, bo i one beda na nie bardziej otwarte. Jak idziesz do lokalu dla snobow gdzie panienki przychodza sie pokazac i wyludzic pare drinkow od nadzianych kolesi to i efekty beda mniej widoczne bo one nei ida tam z nastawieniem na flirt tylko na poprawienie wlasnej samooceny przez widok napalonych i sliniacych sie facetow. Zalezy gdzie testujesz, tam bedziesz mial rozne reakcje na fero. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi