Skocz do zawartości

Moje Testy

muadib3

Rekomendowane odpowiedzi

Poszedłem za wasza radą i kupiłem z kumplem prubke Pheromaxu. Mimo mojego sceptycznego nastawienia jestem zadowolony.

Pierwszy test małe psiknięcie na palec rozsmarowanie za uszami i na nadgarstek i wypad do sklepu w kolejce nic żadnej reakci dziewczyny która stała przedemną może dla tego, że była zajeta swoim chłopakiem ale kiedy podszedłem do kasy kasierka zaczeła się do mnie dziwnie zalotnie uśmiechać niewiem czy to feromaks raczej nie jestem sceptykiem.

Drugi test

Imprezka w klubie z kumplem jego siostrą i jej kumpelą godzina 20.00 natarłem się z kumplem phero i ruszyliśmy z dziewczynami na ipre szliśmy około 40 mniut żadnej reakci. Weszliśmy do klubu siedzimy z dziewczynami przy stoliku i nic około godz 00.00 zaaplikowaliśmy jeszcze raz i wtedy się zaczeło.Wyrwałem siostre kumpla do tańca a on drugą laske. W ten sposub jeszcze nie tańczyłem z panienką tyle ocierania badanie terenu ręką i te spojrzenia a dodam że siostra kumpla ma chłopaka!!!i nic nie piła!!!a kiedy obejrzałem się do okoła zobaczyłem jeszcze 4 laski tańczące koło mnie i obcinające mnie patrzyły się jak na kawałek mięsa. PHEROMAX DZIAŁA!!! w przyszłym tygodniu zdam relacje z następnej imprezki z phero.

Hmmm ja ogolnie nie lubie mowisc ze uwam fero i nie chwale sie tym a dlaczego... Potem beda wszyscy uwywali ich i sie zacznie ... Ale ne boje sie poniewaz fero to maly dodatek do mojej osobowosci i nie wszyscy to rozumieja ;P Ale po co, lepiej dmuchac na zimne;p ;]

Widzisz efekty są widoczne :wink:

Używałes do zakrycia perfum czy bez :D

A jak razem uzywacie pheromaxa z kumplem, pamietaj ze masz konkurencje ktora moze Ci przeszkodzic w poderwaniu dziewczyny która Ci sie spodobala 8)

wymieszałem z perfumem i lekko jeszcze psiknełem się perfumem ale ja nie czuje żadnego nie przyjemnego zapachu fero

Hmmm ja ogolnie nie lubie mowisc ze uwam fero i nie chwale sie tym a dlaczego... Potem beda wszyscy uwywali ich i sie zacznie ... Ale ne boje sie poniewaz fero to maly dodatek do mojej osobowosci i nie wszyscy to rozumieja ;P Ale po co, lepiej dmuchac na zimne;p ;]

Noo, masz rację. Ja też nikomu nie mówię, że użwam fero, ale nie dlatego, że inni zaczną ich używać, tylko dlatego, że pomyślą, iż jestem na przykład nie pewny siebie i ogólnie byłoby wstyd.

Bo jest jeszcze cos takiego jak efekt lokalu w ktorym jestes - jesli idziesz do klubu do ktorego przychodza dziewczyny z nastawieniem zeby sie dobrze zabawic, poznac jakiegos fajnego faceta i ew spedzic z nim noc, to wtedy mozesz lepiej zaobserwowac dzialanie fero, bo i one beda na nie bardziej otwarte. Jak idziesz do lokalu dla snobow gdzie panienki przychodza sie pokazac i wyludzic pare drinkow od nadzianych kolesi to i efekty beda mniej widoczne bo one nei ida tam z nastawieniem na flirt tylko na poprawienie wlasnej samooceny przez widok napalonych i sliniacych sie facetow. Zalezy gdzie testujesz, tam bedziesz mial rozne reakcje na fero.

P.