Duszek Napisano 20 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2015 Mam takie pytanie- gdzie przechowujecie swoje fero? w szafce czy raczej w lodowce? na ulotce pisze, ze w ciemnym i chlodnym miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikiDziki Napisano 20 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2015 W taki upał jak teraz to ja trzymam w łazience, bo to najchłodniejsze u mnie miejsce w domu. Generalnie chodzi o to, żeby nie stały w nasłonecznionym miejscu i w pobliżu urzadzeń które emitują ciepło np. grzejnik, lodówka - zewnętrzna część przy silniku, kuchenka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crc Napisano 27 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2015 Najlepiej w łazience w szafce. Ja mam taki tajemny schowek w wentylacji nad szafką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry00 Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2015 normalnie, w szafce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi