lunatic007 Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Witam Mam mały problem z tym podobnie jak w przypadku NPA, przy przechylaniu nie wylatuje pojedyncza kropla tylko od razu leje się więcej Przy przechylaniu z zatkanym palcem podobno aplikuje się wtedy pół kropli, ale czy jest to dokładne? Jak sobie z tym radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Musiałbyś wlać tam olej żeby wyleciała tylko jedna kropla, feromony są chyba zbyt "płynne" Co do pół kropli - musisz zatkać palcem, następnie przechylić (nawet dwa razy) i powrócić do pionu. Masz wtedy mokry palec, który jest namoczony tą "pół kroplą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crc Napisano 27 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2015 Polecam na początek stosować właśnie te "pół kropli". Ja stosowałem dużo więcej i efekty były odwrotne. Dopiero później ktoś mnie uświadomił i zacząłem od najmniejszej dawki i wtedy... zobaczyłem niesamowite efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic007 Napisano 31 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2015 a ile stosowałeś wcześniej i co się zaczęło dziać na tej pół kropli? szczerze mówiąc nie rozumiem tego dawkowania BTB, przy zalecanych aplikacjach innych produktów jedna aplikacja uwalnia ok 40mcg feromonów, w jednej kropli BTB podobno jest 10mcg, więc w połówce będzie tylko 5, to jakim cudem to ma lepiej działać? to dawkowania innych produktów są źle podane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi