Kulturysta Amator Napisano 1 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2015 Witam moje pytanie brzmi czy feromony działają na tylko na nowo poznanych ludzi ?Jak to z tym jest używam btb i npa i jak na razie nie zauważyłem by zmieniło się zachowanie osób z którymi pracuje na codzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 1 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2015 czesc, uzywałem BTB. Słabe jak dla mnie i za bardzo przereklamowane. Z Pheromax Men miałem dobre dosiwadczenia. Działało. Szczególnie na nowe poznane osoby w pubie czy na dyskotece. Działa mocno sexualnie. Ponoć Chikara feromon zapachowy jest lepsza od BTB. Może kiedyś spróbuje tego fero. Na BTB tak jak mówiłem . Zawiodłem się troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulturysta Amator Napisano 2 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Czyli chikara tak ma dzialać pozytywnie ciekawe pewnie kiedyś ją spróbuje.Miałem chęć na tego Pheromaxa ale kasy brak. Może to kwestja dawki btb? W przyszłym tygodniu podniosę dawkę btb zobaczymy czy to coś działa.Jak znajdę normalną pracę to popróbuje różne fero wtedty będę wiedział co działa w moim przypadku a co nie.Z tym NPA ma tak podnosić pewność siebie ciekawe ile trzeba tego lać by tak było ja po kropli tego tak nie odczuwam choć nie powiem że chciał bym byc bardziej pewny siebie .Bo gadkę mam ale najgorzej jest z tym podejściem . Poradzi mi ktoś na ile zwiekszyć dawkę npa jak narazie jest kropla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Jeśli gadkę masz, to masz i pewność siebie. Wkręcasz sobie tylko, że kobieta cię odrzuci, gdy podejdziesz. Tu nie chodzi o brak pewności siebie,ale o negatywne wkręty umysłu. Ja czuję większa pewność po NPA. Mi wytsarczy 1 kropla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulturysta Amator Napisano 4 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Jeśli gadkę masz, to masz i pewność siebie. Wkręcasz sobie tylko, że kobieta cię odrzuci, gdy podejdziesz. Tu nie chodzi o brak pewności siebie,ale o negatywne wkręty umysłu. Powiem ci że coś w tym jest ciekawe są jakaieś sposoby by to przezwyciężyć?w sumie liczyłem że to npa mi w tym mocno pomoże może się przeliczyłem. A co z tym dawkowoaniem btb bo w tamtym tygodniu dawałem 2 teraz 3 krople czy to za dużo ? jak z tym eksperymenytować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi