Peter55 Napisano 9 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2015 Czy wypada użyć feromonów na pierwszej randce. Bo ostatnio poznałem w internecie skromną i sympatyczną dziewczynę. No i zaproponowałem pierwsze spotkanie albo randkę jak to woli. I chciałem się dowiedzieć jakich feromonów użyć żeby ją uwieść ale nie przedawkować bo będę śmierdział. I jakich perfum użyć żeby jej się spodobał. Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 9 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2015 Ja bym uzył Chikare na pierwsze spotkanie. Dobry zapach na pewno nie zaskodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2015 Dokładnie. Chikara będzie idealna. Tylko nie przesadź. 2 pisknięcia to max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter55 Napisano 10 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2015 A oprócz Chikary to co może być dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2015 Pheromax Men . Tylko to działa bardziej sexualnie. Dziewczyna po tym może być na ciebie napalona. Jeżeli chodzi tobie o szybki numer to Pheromax. Jeżeli o budowanie realacji i wzajemnego zaufania dłuzej to chikara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter55 Napisano 10 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2015 A co z Love&Desire ten też jest skuteczny na uwodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2015 Love & Desire to słabe feromony. Moim zdaniem szkoda pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry00 Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2015 Ja to bym uważał z mocniejszymi na 1szy raz. bo niektóre osóbki dość mocno mogą wyczuwać zapach feromonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Ces Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 Na pierwszą randkę dobry jest Pheromax z perfumami, ale w małej dawce (1 psiknięcie Pheromaxu wystarczy). A perfumy to takie jakie ci odpowiadają, żebyś się dobrze czuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phero 1988 :) Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2015 Czy wypada użyć feromonów na pierwszej randce. Bo ostatnio poznałem w internecie skromną i sympatyczną dziewczynę. No i zaproponowałem pierwsze spotkanie albo randkę jak to woli. I chciałem się dowiedzieć jakich feromonów użyć żeby ją uwieść ale nie przedawkować bo będę śmierdział. I jakich perfum użyć żeby jej się spodobał. Proszę o radę. Pewnie że wypada, ale TYLKO wtedy kiedy zna się swoją dawkę (a zazwyczaj każdy ma inną) jeśli jej nie znasz, to uważaj bo możesz się bardzo roczarować i wyjdzie gorzej z feromonami niż bez nich. Trzeba poznać własną dawke, a do tego potrzeba czasu, wielokrotnego testowania. Tak że zapomnij o tym że nie znając swojej dawki kupisz fero i randka będzie udana. Musisz się przygotować młotku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IzkaMilc Napisano 22 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2016 Ogólnie, użycie feromonów na pierwszej randce ma nawet większy sens, niż stosowanie ich w wieloletnim związku. Mają one to do siebie, że bardzo dobrze działają w kwestii pierwszego wrażenia. Co innego, gdy zna się kogoś bardzo długo i w podświadomości ma się "wrytą" opinię na temat tej osoby. Taką opinię trudno zmienić - nawet używając feromonów. Ale jeśli spotykamy kogoś pierwszy raz, czy to kobietę, czy faceta na pierwszej randce, to efekty mogą być zaskakujące. Jeśli oczywiście mamy doświadczenie w używaniu feromonów. Jeśli go nie mamy, a mimo wszystko chcemy spróbować, to w tym momencie tak naprawdę ryzykujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bolekk Napisano 19 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2017 Czy wypada? Jak działają to pewnie że tak, ja jestem teraz przed wyborem moich pierwszych feromonów, z tego co czytam to ludzie mają różne opinie nma temat różnych produktów i ciężko jest wybrać jakieś. Znalazłem taki ranking http://medicot.pl/feromony-ranking/ z którego wynika że alluramin jest dobry, ale cholera wie czy to prawda. Jak bym trafił takie co działają to nawet bym się nie zastanawiał czy na pierwszej randce ich użyć, moim zdaniem jak najbardziej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi