xmar42 Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 Nowe wyzwanie, studia, poznawanie nowych ludzi, jestem dość nieśmiała, a chciala bym poznać ludzi, żeby nie być taka szara myszka, co sama chodzi i z nikim nie gada. Co mi możecie polecić do używania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crc Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 Polecę Tobie NPA, bardzo dobre feromony na pewność siebie NPA + Dobre perfumy czyni cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek69 Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Ja poleciłbym Love Desire, nie są drogie a i ładnie pachną. Może nie są tak mocne jak BTB czy Pheromax ale jak na pierwszy raz to w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crc Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Użytkownik 1 postów Kolejna reklama feromonów perfum Love Desire Zobacz: www.feromony-opinie.pl/love-and-desire/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi