Michal Napisano 30 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2007 Jesli uzyje pheromaxu i do tego chikare w gelu to musze jeszcze to przykryc perfumami czy to juz nie jest konieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 30 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2007 Zależy ile dasz tych środków. Jeśli odpowiednio to nie ma takiej potrzeby, ale po jakimś czasie Phx moze przebić zapach Chk, który jednak nie jest mocny. Nie wiem dokładnie, bo nigdy tego nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzaniec Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2007 ja bym proponował zamaskować jednak zapach phxa czymś mocniejszym i trwalszym niż chikara bo jest naprawde silny i wiem z doświadczenia że może przebić sie po kilku godzinach i można niezły przypał zaliczyć ale Ty zrobisz jak chcesz pozdrówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi