NomoreF Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2015 Cześć, Na wstępie zaznaczę, że użytkuję feromony od kilku lat i Feromax miałem już kilka razy, ale do rzeczy.... Zakupiłem ostatnio Feromax w naszym ulubionym sklepie Feromony.pl i po otrzymaniu przesyłki stwierdzam, że Feromax, który otrzymałem nie ma już tego specyficznego zapachu potu jaki mu towarzyszył w poprzednich flakonikach, które miałem przyjemność zakupić. Stąd moje pytanie. Czy jest ktoś kto ostatnio kupował Feromax i też nie czuje jego zapachu albo jest on bardzo słaby? Zastanawiam się czy producent coś majstrował z recepturą lub być może coś jest nie tak z moim Feromax'em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2015 (edytowane) Ja ostatnio kupiłem i zapach był taki sam. Może twój węch przyzwyczaił się do zapachu Pheromaxa i dlatego masz takie wrażenie? Edytowane 23 Październik 2015 przez Cogonieznajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NomoreF Napisano 23 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2015 Myślę, że to nie jest powód, bo ostatni raz wąchałem Pheromax 1,5 miesiąca temu, także mój nos w tym czasie się odzwyczaił, a specyficznego zapachu PHX się nie zapomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2015 ja bym na twoim miejscu zgłosił reklamację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi