Peter55 Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Czy ktoś z was używał tych feromonów na ubranie? Jeśli tak, to czy działają na płeć przeciwną i czy warto wydać na to pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 (edytowane) To jest to za kilka złotych? Daruj sobie pieniądze W moim odczuciu, jest to ten sam produkt co egre. Feromonów tam nie wyczułem, jest to mix kostki toaletowej z tanimi perfumami. Produkowany pewnie przez firmę na MALCIE! Feromony są drogie w produkcji i takie specyfiki chyba ich nie posiadają. http://www.feromony.pl/Pytania#p21 Edytowane 16 Marzec 2016 przez Cogonieznajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reekardo Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 To jest to za kilka złotych? Daruj sobie pieniądze W moim odczuciu, jest to ten sam produkt co egre. Feromonów tam nie wyczułem, jest to mix kostki toaletowej z tanimi perfumami. Produkowany pewnie przez firmę na MALCIE! Jeden wielki przekręt. Feromony są drogie w produkcji i takie specyfiki na pewno ich nie posiadają. a skąd wiesz ze są drogie w produkcji? Tylko z tego co wyczytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Tak, przeczytałem na jakiejś z podstron f.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tormod Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Nawet jak ktoś nie wierzy na słowo, chociaż informacje podane na stronie feromony.pl są dosyć przekonywujące i poparte analizami laboratoryjnymi, to i tak po rozpoczęciu swoich własnych testów wcześniej czy pózniej wyciągnie się swoje wnioski. Nie testowałem nigdy tych tanich feromonów, ale serduszko podpowiada mi że to i tak pic na wodę Ludzie kupują takie i potem sądzą, że fero nie działają. Już lepiej zacząć od Alchemy, albo od tańszych używanych i prowadzić obserwacje. Jeśli ktoś jest przekonany, że feromony nie działają, nawet jeśli nigdy w życiu ich nie używał, to jest delikatnie mówiąc głupim człowiekiem Ale to nic złego, więcej dziewczyn dla nas. xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi