Skocz do zawartości

Pytanie odnosnie dzialania feromonow.

LesnyJ

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Z racji tego, ze jestem nowy na forum i troche niedoswiadczony w dziedzinie feromonow, mimo ze troche poczytalem, to prosze o wyrozumialosc :).

Mam pare pytan. Zalezy mi na tym, zeby troche bardziej usprawnic swoje zycie prywatne z moja dziewczyna, a moze inaczej... cos w nim zmienic na lepsze, zeby bylo "pieknie i cudownie - jak z bajki" ;). Nie wiem czy feromony mi w tym pomoga, ewentualnie jakie ? Zalezy mi tez na tym, zeby troche moze upikantnic nasze zycie lozkowe. Czy w tym feromony tez pomagaja ? Czy pobudzaja seksualnie ? Jesli tak to jakie ?

Generalnie zalezy mi o odbudowanie pewnych wiezi, ktore jak wiadomo z biegiem czasu (kilka lat) w zwiazku zaczynaja zanikac. Jesli chodzi o seks, to zycie jest na tyle okrutne, ze praca, problemy i inne rzeczy czasami wszystko psuja i w niektorych kwestiach potrafia nie dac czlowiekowi spokoju. A chodzi o to, zeby dzieki jakiemus "magicznemu dzialaniu" mozna bylo wieczorem wyluzowac sie itd.

Prosze o odpowiedz na moje pytania, za ktora z gory bardzo dziekuje.

Pozdrawiam

Lesny, do spraw łużkowych myślę że dobrym rozwiązaniem będzie Pheromax lub NPA. Jeśli zależy Ci też na polepszeniu waszych relacji to osobiście polecam Chikarę - POMÓŻE Ci w relacjach z kobietą i innymi ludźmi i wytworzy przyjazną aurę wokół Twojej osoby. Jednak same feromony nie zmienią za wiele, jeśli nie będziesz do tego działał. Kobiety potrzebuja uwagi męższczyzny którego kochają i dlatego najważniejszą sprawą jest, byś poświęcił jej więcej swojej uwagi. Dobrym pomysłem jest też np. odświerzenie czynności z okresu waszego poznawania się, czyli to co robiłeś by ją zdobyć.

Pozdrawiam i powodzenia w związku :)

• 2 weeks later...

cZEść lESNY,

jeżeli chodzi o pobudzenie łózkowe kobiety ....

No wiesz, rutyny nie zalejesz feromonami - tak przynajmniej mi się wydaje :?

No wiesz, może zaskocz ją czymś (niekoniecznie w łózku ... ) :)

Mam na myśli coś pozytywnego .... Może wyrzuć śmieci? Umyj gary? Albo kup jej coś (drobiazg), co bardzo bardzo lubi?

Albo schudnij, jeżeli na początku związku byłeś szczupły ? Jest tyle możliwości...

Życzę sukcesów :P

A ta pikanteria ...

cZASAMI FAJNIE JEST ZAWRZEć UKłAD ....

Jutro, kobieto, jest Twój dzień - zrobię wszystko co zechcesz. Ale za to pojutrze (za tydzień) - mój :lol:

Oczywiście - to skrót myślowy i nie oczekuj od partnerki, że w jej dniu będzie się na Ciebie rzucała. Pewnie wysle Cię do fryzjera, alo co... :lol::lol:

Ale co Ty zrobisz w swoim dniu ...

PS. Zapytaj tylko, czy się na Twoje propozycje zgadza.