agameron Napisano 2 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2007 Jak, że jest to mój pierwszy post tutaj, to witam wszystkich! Mam pytanie co wybrać lepiej dla sytuacji którą opiszę niżej. RM czy Phero ? Otóż przyjaźnię się z pewną dziewczyną dość długo (ponad rok). Dobrze się dogadujemy, jest naprawdę fajnie. Ale nie ma nic więcej. Chciałbym żeby ten związek trochę wyewoluował do jakiegoś poważniejszego stanu. Może nie chodzi mi odrazu o bycie ze sobą jako para, ale o takie zbliżenie się do siebie, lecz jednocześnie powolne stąpienie do bycia razem. Który specyfik lepiej wybrać? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 3 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2007 Niedobrze. Ona cie ma za "męska przyjaciólke",czyli nie widzi w Tobie faceta..... jestes dla niej osoba ze jak jej facet bd dla niej niedobry,to przyjdzie sie wyplakac,a potem znow do niego. Jesli chodzi o fero to pheromax.RM moglo by przeszkodzic,ulepszajac wasza przyjazn z zamienajac jej w cos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 3 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2007 O tak, valery ma rację. Tylko Pheromax (nie biorąc pod uwagę NPA). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi