kulka Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Witajcie, mam pare pytań i był bym wdzięczy gdyby ktoś udzielił mi na nie szczegółowych odpowiedzi. Najpierw trochę o celach Chce zacząc przygodę z feromonami, na pierwsze fero nie chce wydać za dużo pieniędzy. Nie oczekuje nie wiadomo czego. Na czym mi zależy w feromonach?Najbardziej zależy mi na: pomocy w uwodzeniu, żeby ludzie jeszcze lepiej się czuli w moim towarzystwie oraz delikatne podkreślenie "samca alfa", dodam, że nie mam problemu z nieśmiałością. Feromonów używał bym podczas wypadów ze znajomymi, czasem randka, imprezy. Osoby w moim towarzystwie są w wieku 16-20 lat. Zainteresowały mnie feromony: Relationship Magic oraz The Edge 1. Które feromony bardziej by pasowały do moich wymagań?2. Czemu The Edge na stronie feromony.pl są droższe niz gdziekolwiek indziej (172zł a 126zł) 3. Czemu niektórzy piszą, że The Edge ma nieprzyjemny zapach?4. Bardzo zachęciły mnie feromony ze strony "pheromonexs", jednak koszt przesyłki lekko odstrasza, czy ktoś zamawiał z tej strony? Czekam na odpowiedzi i z góry dziękuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulka Napisano 20 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
touch of the night Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 ja bym polecił feromony npa jeśli chodzi o samca alfa lub btb jesli chodzi o budowanie relacji i lekki aspekt erotyczny jesli gdzie indziej jest taniej to kupuj tam gdzie jest taniej mozna je mieszac z własnymi perfumami warto dokupic mini atomizer i strzykawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 "...i strzykawki"? W jakim celu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Napisałeś: "Najbardziej zależy mi na: pomocy w uwodzeniu, żeby ludzie jeszcze lepiej się czuli w moim towarzystwie oraz delikatne podkreślenie "samca alfa"," A więc podałeś 3 różne zakresy stosowania fero, do których można polecić 3 rózne fero: Uwodzenie - Pheromax "by lepiej się czuli" - Chikara, Edge, BTB, P6 "samiec alfa" - NPA Zastanów się na czym ci zależy najbardziej. Jeśli na uwodzeniu - wal w pheromaxa. Jeśli coś bardziej uniwersalnego - proponuję np. Chikarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulka Napisano 29 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Na razię kupię The Edge, ze względu na cenę i zobaczę czy wgl. takie wynalazki działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
touch of the night Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 strzykawki po to by dobrać dawkę do mixu z perfumami np 1ml fero / 5 ml perfum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry00 Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Na 1sze bym polecił BTB, na pewno nie Pheromax ani NPA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Te z innych sklepów za 126 są chyba ze starej partii. Na niektórych aukcjach na allegro jest widoczne stare pudełko. Kupiłeś w jakimś innym sklepie czy na feromony.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi