nowicjusz Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Witam forumowiczów zastanawiam sie na mixem Androstadienone 1ml + 4ml perfum? Czy taka dawka nie będzie za mocna ponoc Androstadienone jest 3x mocniejszy niż Pheromax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunno Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Generalnie w jaki sposob mialbys zamiar zmieszac ktorykolwiek feromon z fahrenheitem jesli w ich produkcie flakonik jest typowo zamkniety i jedyny sposób by sie do niego dobrac to rozwalenie fiolki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 (edytowane) *********************** Proszę o kulturę wypowiedzi Administrator. *********************** Edytowane 23 Maj 2016 przez admin Złamanie regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowicjusz Napisano 16 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 (edytowane) *********************** Proszę o kulturę wypowiedzi Administrator. *********************** Psikałem do strzykawki i wlewałem do atomizera z fero. Edytowane 23 Maj 2016 przez admin Złamanie regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 I jak z działaniem? Wydaje mi się, że dawka będzie bardzo mocna. Ja zawsze zaczynam od mniejszych dawek i później je zwiększam. Przykładowo: 1 mieszanka: 0,4ml NONu + 5ml perfum 2 mieszanka: 0,7ml NONu + 5ml perfum 3 mieszanka: 1ml NONu + 5ml perfum 4 mieszanka: 1,2ml NONu + 5ml perfum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunno Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 Nie wpadłbym na to, ja tam stłukłem flakonik i strzykawką napełniałem, ale trochę sie natrudziłem, bo to grube szkło strasznie ; p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowicjusz Napisano 18 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Super działanie 1ml Androstenolu + 4 Perfum !!! Można dać 0.5 do 4 lub 5ml na kazdego działa inna dawka. Androstenol zeby przedawkowac to trzeba dac ho ho ale generalnie powiedziane jest ze nie można , ale jakieś wypieki czy ból głowy moż wystąpic. To nie Pheromax ze dawka minimalna to mazniecie węzykiem a max jedna aplikacja, Androstadienone jedna kropla to max . Więc trzeba wiedzieć czego ile bo za duze moze bardzo zniechecic i rozczarować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi