reekardo Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Witam wszystkich. Podam pewien przykład. Ja, moj kolega i kolezanka siedzimy przy jednym małym stoliku. Zaaplikowalem sobie Androstadienon, a kolega nie. Nie informuje nikogo o tym. Siedzimy z kolegą obok siebie a kolezanka naprzeciwko. Jak to jest że kolezanka wie ze to ja mam na sobie wspomagacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reekardo Napisano 16 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Tylu tutaj juz mega doświadczonych, i nikt nie wypowie sie na moje pytanie? A może ktos z fachowców co sprzedają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
touch of the night Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 a możesz jaśniej - kapnęła się że coś masz na sobie.. czy były oznaki zainteresowania z jej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Sadze,ze to hipotetyczne pytanie. Jesli bedziesz siedzial nieruchomo, to kolezanka nie dowie sie kto z was uzywa fero. Po prostu bedzie pod ich wplywem. Niemniej, zwroc uwage, ze zawsze wykonujemy jednak jakies ruchy - a to siegniesz po piwo, a to pojdziesz do ubikacji, a to sie przesuniesz. Umysl podswiadomy wyczuje, ze to zapach od ciebie. Moze inaczej - a skad wiesz, ze dana osoba uzywa konkretnych perfum? Jesli naprzeciwko ciebie siedza dwie kolezanki i jedna z nich uzywa perfum A, a druga B, to jednak z czasem bedziesz wiedzial,ze kolezanka A uzywa perfum A. Zgadza sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
touch of the night Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 pytanie do Lambstera - które feromony cenisz sobie najbardziej a które wypadły słabo w twojej ocenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 W sumie ze wszystkich byłem zadowolony. Chyba najmniej z P6. Każde działają trochę inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowicjusz Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Witam wszystkich. Podam pewien przykład. Ja, moj kolega i kolezanka siedzimy przy jednym małym stoliku. Zaaplikowalem sobie Androstadienon, a kolega nie. Nie informuje nikogo o tym. Siedzimy z kolegą obok siebie a kolezanka naprzeciwko. Jak to jest że kolezanka wie ze to ja mam na sobie wspomagacz? Dołącze sie do tematu Sam uzywam Androstadienonu i podpowiem ci tyle co jako poczatkujacy sam sie dowiedziałem zanim zaczołem to stosować. Nie wszystkie kobiety reagują na Androstadienone sam sie o tym przekonałem !!! ponieważ jest on nie wyczuwalny dlatego trzeba go przykyć perfumą, potem mieszałem z BTB. Ale najlepsze połączenie jets Androstenolu z Androstadienonem więc takie cos ci radze aplikować dobra perfuma , i dziewczyna odrazu bedzie widziec ze ty lepiej pachniesz niz twój kolega.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi