katlin23 Napisano 27 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2016 Czy jeśli zastosuję pheromax a na to dużą ilość perfum to działanie będzie widoczne? Czy lepiej zastosować mniejszą ilość perfum tak aby pheromax odrobine się przebijał? Bo jeśli nie będzie feromon zupełnie wyczuwalny to może działać? Pheromax bardzo śmierdzi i nie wiem jak stosować go z perfumami aby jednocześnie widoczne było działanie, a sam niebyłby wyczuwalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Feris Napisano 27 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2016 Podbijam do pytania Czytałam, że feromon niby działa tak długo jak czuć perfum no ale jak sie wypsikasz porządnie to możesz pachnieć i cały dzień. A że dni robią sie coraz cieplejsze to chyba nikt nie będzie się otaczał chmurą perfum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowicjusz Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 Podbijam do pytania Czytałam, że feromon niby działa tak długo jak czuć perfum no ale hak sie wypijasz porządnie to możesz pachnieć i cały dzień. A że dni robią sie coraz cieplejsze to chyba nikt nie będzie się otaczał chmurą perfum. Tez sie podepne Lucy ma racje ferom powiniem działac tyle co perfuma !!! ale w dni jak sie człowiek poci i jest cieplej to duzo krócej działa proponowałbym co 3-4 godziny ponownie aplikować ale w inne miejsce niz za pierwszym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Czy jeśli zastosuję pheromax a na to dużą ilość perfum to działanie będzie widoczne? To zależy Na pewno nie warto stosować "duszącej" dawki perfum. Feromony działają na narząd lemieszowo-nosowy, stąd różnica w odbieraniu bodźców typowo zapachowych (perfumy), a feromonowych. Oczywiście feromony maja swój specyficzny zapach (w sumie to bardziej czuć alkohol, w którym rozcieńczane są feromony). Ja stosuję 2 pisknięcia swoich perfum i przejechanie wężykiem Pheromaxa. Psiknięcie PHX to naprawdę bardzo duża dawka, dlatego odkręcam go i przejeżdżam po szyi wężykiem z atomizera. A wy jak stosujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry00 Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 wężyk najlepszy, ja mam mixa btb+pheromax oxy+npa i powiem, że im mniej daje tym jakby lepiej działało. Nie ma co przesadzać z tym... I od perfum dłużej czuć fero mi się zdaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi