basiula Napisano 3 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2007 Witam wszystkich, Siedzę i czytam Wasze wypowiedzi (jak na złość większość panów ).... też zaczynam bawić się w to... na razie jednak czekam na przesyłkę Phx, ale jak tylko dojdzie zaczynam testy... głównie chciałam użyć tego fero na jednym osobniku , ale zaczynam mieć obawy, czy się uda, bo on pali... normalnie załamka Czy ktoś tutaj z doświadczonych może mi powiedzieć czy zadziała fero w takim przypadku? I kolejne moje pytanie, to po jakim czasie - po ilu dniach zacznie działać Phx? Bo z tego co wyczytałam w jakimś poście, Alchemy działać zaczęło po kilku dniach, może z Phx jest tak samo.... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 4 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2007 1. Musisz sama sprawdzić, czy będzie działać. Z mojego doświadczenia wynika, że papierosy nie wpływają jednak na odbieranie feromonów, przynajmniej w zasadniczym stopniu nie wpływają. Ludzie różnie piszą o tym. Musisz sama sprawdzić. 2. To nie jest tak, że feromony zaczynają działać po paru dniach. Czasami po prostu zauważamy ich działanie później. Feromony działają natychmiastowo po aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basiula Napisano 4 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2007 No i czytam dalej to forum i zaczynam mieć obawy, bo większość z Was stosuje dwa różne produkty jednocześnie, a mnie nie stać na to i nie wiem czy jeden Phx da sobie radę z tym moim palaczem W ogóle zaczynam się obawiać czy to co robię ma jakiś sens... Co najwyżej pobawię się tym produktem i na tym zakończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 4 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2007 Basiulo;) nie ma znaczenia ile produktów będziesz stosować. Feromony działać będę na pewno nawet jako jeden produkt. To, ze stosujemy Chikarę, NPA, Pheromax w różnych kombinacjach zależy od inwencji. "Mikstury" feromonowe są uzupełnieniem pojedynczych produktów. Swoistym rozszeżeniem możliwości. A wierz mi, ze możliwośći pojedynczego gatunku Fero są ogromne. Wszystko zależy od Twojego nastawienia i od tego w jaki sposób, ile i gdzie będzieszn stosować Fero. Ale w tym nikt Ci nie pomoże zbytnio, może pokazać, jak sam robi, gdzie stosuje, ile, ale dla każdego konfiguracje są inne, niepowtarzalne. Testuj, testuj, testuj.... I nie zrażaj się niepowodzeniami!! Pozdro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basiula Napisano 5 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 A ile czasu musi upłynąć, żeby przeciwnik wyniuchał u mnie fero ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 5 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 Zależy w jakiej odległości się one znajduje, ale nie powinno to być więcej niż sekunda, bo ta chemia podobno dochodzi do świadomości człowieka szybciej niż inne zapachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 5 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 Może i 1 sekunda na dotarcie do VNO, ale aby w pełni poddać się feromonom, to trzeba je ze piętnaście minut niuchać. Już po 3-5 minutach widać wyraźniejsze efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 5 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 Oczywiście, że tak! Od razu nikt nie zmieni stosunku do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basiula Napisano 5 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 No to ja jeszcze poproszę Panów z doświadczeniem o dane dotyczące odległości w jakich osobnik powienien się znajdować, żeby wyczuł chemię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 5 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 Feromony działają nawet na kilka metrów, ale zdarza się to naprawdę rzadko. Najlepiej jednak działają one z bezpośredniej odległości 1 metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basiula Napisano 5 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 Przepraszam Panowie, że tak wypytuję, ale chcę wiedzieć od kogoś doświadczonego jak mam działać, żeby.............. zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doris Napisano 5 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 Basiula, nie wypuszczaj gości fe! Oni sa tacy pomocni! Buźka i tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doris Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Panowie, no nie mówcie że Was spłoszyłam Przecież chyba sobie dajecie radę z kobietami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doris Napisano 7 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2007 Ojej rzeczywiście nie dajecie sobie rady To komu będę teraz dokuczać, dziewczynom ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basiula Napisano 8 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2007 Panie X, Y, czy też Z...... ja Was proszę!... powiedzcie jak zadziałać na was tym specyfikiem ? Testuję go już 4-ty dzień i żadnych rezultatów... różne próby, na różne sposoby robiłam.... pracuję w miejscu gdzie mam ciągły kontakt z ludźmi, więc ktokolwiek powinien zareagować na to co psikam, a tu lipa.... Chyba się poddam ................. albo..... mi pomożecie :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 8 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2007 Proste słowa- nie poddawaj się, nawet w instrukcji chyba pisze, że błędnym założeniem jest gdy po kilku dniach zaczynasz sądzić, że feromony nie działają. Feromony są tylko podkreśleniem twojej osobowości- to dodatkowe 20% dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basiula Napisano 8 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2007 hmm... tyle, że ja już niedługo jednak zakończę walkę, ale z innego powodu...... próbka się już kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doris Napisano 10 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2007 basiula kup sobie następną, bo będzie mi przykro gdy przestaniesz pisywać na forum Siedzę nad smetną prezentacją, nie mogę wyjść póki nie ukończę a tak bardzo nie chce mi sie jej pisać! Rany, normalnie mnie skręca. Poniedziałek tuż, tuż Nie mogę się zmusić, co tu zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 10 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2007 Wypij kawkę (ewentualnie dobrą herbatę- najlepsza zielona:), zjedz coś co Ci naprawdę smakuje, wycisz się, zrelaksuj, zaaplikuj nieco większą dawkę feromonów, która Ciebie pobudzi... Przynajmniej ja tak robię, ale jest wiele sposobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doris Napisano 10 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2007 Dzięki ali tyle, że z tymi feromonami to mam ochotę na zupełnie coś innego niż ta wstrętna prezentacja. Kawy sie napiję, co mi innego pozostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 10 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2007 z tymi feromonami to mam ochotę na zupełnie coś innego niż ta wstrętna prezentacja Wobec tego na co masz ochotę? I co to za prezentacja w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doris Napisano 10 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2007 z feromonami mam ochotę na seks! Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 10 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2007 Ehh, po prostu NO COMMENTS! To wszystko mówi samo za siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doris Napisano 10 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2007 ali, czy ja zawsze muszę o moich potrzebach mówić "łopatologicznie" Cały czas pisałam, że zajmuję się czymś, na co nie mam ochoty i że mnie ten stan męczy. A na co innego mozna miec ochotę prawie o północy??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 12 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2007 Hmmm najlepsza bronia kobiet na facetow jest ladny usmiech, wiec stosuj fero zawsze badz usmiechnieta i mila, a wtedy zauwazysz dzilalanie fero w polaczeniu z twoim attraction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi