L&D Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 Moje różowe L&D 100ml działa na 100%. Bardziej niż pheromax. Zastanawia mnie tylko jedno. Ktoś się Tobą zachwyca, nie ukrywa tego, wpatruje się w Ciebie jakby był zachipnotyzowany. Jak ten ktoś odbiera Cię gdy wasze drogi się rozchodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Póki L&D nie będzie na feromony.pl to na 100% nie przekonam się do jego zakupu. Ile to już ludzi pisało, że zamawiało feromony gdzieś na allegro albo innych sklepach i przychodziły jakieś buble. Są jakieś badania naukowe L&D? No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L&D Napisano 4 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Tego to nie wiem. Może dziwnie to zabrzmi Ale mam wrażenie, że lepiej działa L&D niż pheromax. Chociaż powoli zaczynam zmieniać zdanie co do pheromax'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlin23 Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Ja także kiedyś miałam przyjemność przetestować L&D. Nie mogę odmówić im działania. Wprawdzie nie są tak skuteczne jak The Edge, ale zauważyłam subtelne działanie. Zawsze psikałam dwa razy, kiedyś zdarzyło mi się psiknąć o 1 raz za dużo i powiem wam że rozbolała mnie głowa ( tak samo jak po przedawkowaniu the edge). Może coś w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi