L&D Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 Testowałyście? Jakie opinie? Warto? Jest to jednorazówka czy wielokrotnego użytku? L&D dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowicjusz Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 2-3 Max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L&D Napisano 4 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Czy dobrze odczytałam odpowiedź? : Wysmaruje szyję, dekolt, ramiona. Mogę husteczkę schować i użyć ponownie jeszcze 2 razy. Może głupkowato dociekam, ale czytam forum od x czasu Ale jak do tej pory nigdzie nie doczytałam się konkretów. Większość odpowiedzi jest dla zaawansowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry00 Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 3 razy to nie wiem ale ze 2 razy da radę użyć według mnie, chyba, że jak sucha jest to nadal działa ale nie sądzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 (edytowane) L&D - dokładnie tak jak napisałaś. Na ile wystarczy nigdy nie wiadomo. To zależy od wielu czynników - między innymi powietrze i opakowanie, w którym chusteczkę trzymasz. Na 2 razy to minimum. Na feromony.pl niestety nie można ich kupić, ale tutaj je widzę: http://allegro.pl/rrx-chusteczka-feromony-the-edge-probka-3ml-bonus-i6091984328.html Kupował ktoś już tutaj? Edytowane 9 Maj 2016 przez Cogonieznajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L&D Napisano 9 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Przydałyby się dla kobiet. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Jest na tej aukcji również wersja dla kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi