Remi Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Sprzedam jak w temacie pełną butelkę RAW AndrostaDIENONE. Zamówiłem w pospiechu zamiast AndrosteNONe druga butelkę RAW AndrostaDIENONE. I teraz mam dwie a zanim zużyję pierwszą to minie sporo czasu gdyż potrzebuje znikomych ilości wiec to tylko zamrożone pieniądze. Pudełko tylko było otwarte aby sprawdzić czy nic nie jest uszkodzone. Mogę zrobić zdjęcie jak ktoś chce. Cena z wysyłką 300 zł. Dodam bo nie wszyscy maja dostęp do strefy VIP, że cena w sklepie to 341 zł + przesyłka. Jeśli by ktoś chciał połowę to również mogę otworzyć i rozlać na pół gdyż zakup fiolki z pipetą to żaden problem w aptece. Więc jeśli komuś za dużo na raz to nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remi Napisano 6 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ADAGIO Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 Witam wszystkich ferumowiczów Polecam sprzedawcę jak najbardziej, paczka dotarła bardzo szybko bez żadnych problemów w idealnym stanie dokładnie tak jak ustaliliśmy chciałbym jeszcze dodać, że ferumowicz jest bardzo w porządku, który ma już duże doświadczenie w używaniu feromonów i potrafi udzielić pomocy więc POLECAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi