johnny Napisano 5 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 Witam wszystkich własnie mam zamiar zainwestowac w fermony tylko nie wiem jaki wybrac moj kolega proponuje mi P10-Perfect Ten i W.A.G.G tylko ja czytam to forum i jeszcze sie nie spotkałem z tymi nazwami wiec moze ktos zna te fermony i bedzie mi mogł cos wiecej powiedziec na ich temat z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 5 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 O P10 już był przynajmniej jeden wątek. Jeżeli chodzi o WAGG, to z tego co wiem, nie jest on dostępny w Polsce, chyba, że się mylę, jeżeli tak, to gdzie można go kupić? Trudno mi się wypowiadać o WAGG, bo nie stosowałem, ale fajnie by było, gdybyś napisał, do czego przede wszystkim potrzebujesz feromonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 P10 byl juz poruszany na ferum natomiast co do wagg, nie moge znalezc o nim zadnych informcji nawet na zagranicznych zaufanych stronach, wiec mozliwe ze jest to jakis szit lub nowosc o ktorej nic narazie nie wiadomo. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauro Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Tutaj jest o WAGG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 P10 byl juz poruszany na ferum natomiast co do wagg, nie moge znalezc o nim zadnych informcji nawet na zagranicznych zaufanych stronach, wiec mozliwe ze jest to jakis szit lub nowosc o ktorej nic narazie nie wiadomo. Pozdro Nie ma nic na zagranicznych stronach? shit? nic nie wiadomo? LOL Nie mówię, że jest tego pełno, ale na http://www.pherolibrary.com/forum/ co chwilę ktoś o tym wspomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny Napisano 13 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2007 Dziekuje wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny Napisano 13 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2007 mam jeszcze jedno pytanko.Po przeczytaniu prawie calego forum zdecydowałem sie w najblizszym czasie zakupic probke Pheromax 2 ml moze mi ktos powiedziec na jak dlugo mi to starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauro Napisano 13 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2007 Probka starcza wbrew pozorom a kilkanascie aplikacji, ja swoja aplikowlem ze cztery moze razy po 2 psikniecia i nie wiem czy 1/3 ubyla, ale do konca nie odpowiem Ci bo zgubilem ja na imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi