sergio3run Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Witam. Odsprzedam NPA for MAN 5ml. Używałem tego niewiele, dosłownie parę aplikacji, więc w flakonie jeszcze jest ok. 90%. Nie potrzebuję już feromonów, nie mam nawet kiedy ich używać. Rzadko imprezuję a w pracy rzadko mam kontakt z człowiekiem, więc po co mają się marnować. Sprzedaję Oryginalne NPA z feromony.pl. mam paragon. Nie jest to Touch tylko zwykle NPA. W gratisie dorzucam probke BTB. Cena to 100zl i jest w nia wliczony koszt przesylki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 NPA mozesz tez stosowac dla siebie, np. aplikujac pod nos. Wtedy bardziej cie pobudza, cos jak kawa i masz ogolnie lepszy nastroj w ciagu dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergio3run Napisano 21 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Wole odsprzedac konus kto lepiej to wykorzysta, a kaska zawsze sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergio3run Napisano 2 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2016 Up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi