Remi Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Jak w temacie. Zmieszane połowa butelki NPA i dolane do pełna ANDROSTADIENONE ze strefy VIP. Kto zaznajomiony z tematem to proszę pisać. Powiem tylko, ze petarda. Za silne dla mnie. Posiadam mnóstwo fero a może ta mieszanka się komuś przyda. Czysty sex.160 zł już z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saliev Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 Jak w temacie. Zmieszane połowa butelki NPA i dolane do pełna ANDROSTADIENONE ze strefy VIP. Kto zaznajomiony z tematem to proszę pisać. Powiem tylko, ze petarda. Za silne dla mnie. Posiadam mnóstwo fero a może ta mieszanka się komuś przyda. Czysty sex. 160 zł już z przesyłką. Witam .Temat jest aktualny ? Bo jestem zainteresowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi