Paweł225 Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 Witam serdecznie, jestem w posiadaniu phx, npa i btb. W najbliższym czasie myślę o kupnie czegoś z działu VIP. Do rzeczy... Jako, iż nastała ta pora, w której musimy ubierać się nieco ciepłej tj. Czapki, szaliki, rękawiczki, ciepłe kurtki itd. I zaslaniamy tym większość część ciała. Na codzień stosuje npa i nie chce tu pisać o działaniu, z którego jestem zadowolony, a chciałbym was zapytać jak w tym okresie stosujecie feromony. Ja na tą chwilę daje pół kropli npa pod nos i lekko rozcieram. Na szyję nie jestem w stanie aplikować, bo z reguły jest ona zaslonieta i nie chce żeby ubrania przeszły feromonami. Pytam dlatego, że zazwyczaj aplikujac na szyję przykrywalem je perfumami. Teraz jest to niemożliwe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
touch of the night Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 na policzki spróbuj + woda po goleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi