believer Napisano 10 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2007 Mam niedługo ważny egzamin (ustny) i chcem zrobic jak najlepsze ,,pierwsze wrażenie" na komisj . Wiem, że jeśli nic nie będe umiał, to i tak nie zdam, ale czego użyć żeby komisja popatrzyła na mnie łaskawszym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 10 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2007 Hehe, nieźle myślisz. Od razu Ci mówię, że nie licz tylko na feromony, tylko porządnie się naucz. Co do polecanego środka, to myślę tu o Chikarze. Może inni coś polecą. Można byłoby tu dodać ewentualnie NPA czy Pheromax, ale chyba nie chcesz upodobać sobie komisji- chociaż takie działanie mogłoby być niezłe. Ale powiem Ci, że feromony działają mniej więcej najlepiej do około metra, a znając życie przy zdawaniu egzaminów komisja umiejscowiona jest dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2007 A ja wczoraj zdałam egzamin u starszego pana ubrana w pheromax No i ubranie, heh Mam wrażenie, że to właśnie feromonek pomógł, bo przygotowana byłam tak średnio...no i urok osobisty of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi