klient_ Napisano 16 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2006 Witam uzytkownikow grupy zakupilem produkt pheromax... z tego co pisaliscie pheromax ma specyficzny zapacha ja po popsikaniu na nadgarstek poczulem tylko alkohol po chwili sie ulotnil , zapachu wcale pheromax nie ma wg mnie lub ma bardzo zlaby zapach... co o tym sadzicie ? wody chyba nie dostalem w paczce jesli chodzi o oponie to nie mam zadnych , teraz jak to pisze to jestem 10 minut po spsikaniu , ale myslie ze napisz cos wkrotce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klient_ Napisano 16 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2006 sorry za te literowki , jakis nagle pobudzony jestem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 16 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2006 Heh no widzisz skoro jestes pobudzony to znaczy ze jest wszystko w porzadku,nic tylko isc na ulice i wyrywac panny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 16 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2006 Spokojnie, zbyt pochopna decyzja. @klient jest może być pobudzony, gdyż jest podniecony, że użył feromonów. Coś nowego i niezwykła ciekawość się rodzi. Też tak miałem na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klient_ Napisano 16 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2006 mam wakacyjne lekcje angielskiego jest tam apre lasek w grupie i moge powiedziec ze COS W TYM JEST:) cos ladnie sie usmiechaly dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 16 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2006 A wcześniej nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klient_ Napisano 16 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2006 ja nei wiem czy to przypadek czy to przez feromony ale wczesniej siedzialem obok gosci.. dzis po lewej panna po prawej panna hehe warte zastanowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 16 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2006 No, ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klient_ Napisano 17 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2006 http://intymnosc.pl/data/katalog/produkty/duze/28_1150743956_997812.JPG czyzby oszustwo? TOPten powinien tam byc chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon_18 Napisano 18 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2006 haha fero Love&Desire na pierwszym miejscu !! Jedyne 99 zł za 100 ml. Jedynie na allegro. Ta tabelka nie wydaje mi sie nazbyt wiarygodna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 18 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2006 Drogi KLIENCIE! Czy widziałeś, aby feromony Love&Desire były sprzedawane za granicą? Z pewnoscią nie, a one sprzedawane są tylko na allegro.pl oraz intymność.pl- nigdzie więcej! Czy to dobrze świadczy o tym produkcie? A ta tabelka ściągnięta jest z feromony.pl- poprzeklejano tylko nazwy produktów! http://feromony.pl/PorownanieProduktow3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 18 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2006 zakupilem produkt pheromax... z tego co pisaliscie pheromax ma specyficzny zapacha ja po popsikaniu na nadgarstek poczulem tylko alkohol po chwili sie ulotnil , zapachu wcale pheromax nie ma wg mnie lub ma bardzo zlaby zapach... co o tym sadzicie ? wody chyba nie dostalem w paczce Wydaje mi się to dziwne, ale jakimś cudem też "wąchając" prosto z flakoniku nie czuję zapachu Pheroamax, a zawsze czułe- i to bardzo intensywnie. Za to jednak na skórze czuję go cały dzień. EDIT; Ale jeśli- Kliencie- go nie czujesz to tylko się ciesz, bo jest naprawdę uciążliwy- nawet jeśli stosuje się go z perfumami (no, przynajmniej u mnie tak jest;)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klient_ Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2006 ej no bez jaj nie ma feromax zapachu !! albo mam lewego feromaxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franio86 Napisano 20 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2006 Ja miałem taką sytuację pierwszego dnia po zakupie pheromax, jakies 2 miesiace temu: Miałem Alchemy GOLD i Ph Man 2ml. Najpierw użyłem Alchemy i usiadłem koło mojego brata, o czymś tam gadaliśmy. Nic nie mówił na temat zapachu. Potem poszedłem do drugiego pokoju, użyłem Pheromax, poszedłem znów do mojego brata i o czymś tam gadaliśmy znowu. Prawie na początku powiedział, że coś tu dziwnie śmierdzi. Ja sam nie czułem wtedy i do dzisiaj nie czuję żadnego specyficznego zapachu. Ani ja, ani mój brat nie palimy. To, czy czuje się ten zapach zależy, jak widać, od osoby. Nie można powiedzieć, że masz jakiś wadliwy Pheromax . Ja też czułem wtedy jedynie woń alkoholu. Na pewno inne osoby to czują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 20 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2006 franio..... a dlaczego Ty tak używałeś feromonów dla brata, co....? nie, no żartuję, nie mogłem się powstrzymac:P z zapachami jest różnie, jednym się to podoba, innym to, tu nie ma różnicy. Mieszkam na wsi, kilka kilometrów od miasta, wszędzie dookoła lasy. Latem czuję dym z lasu na długo przed tym jak się rozprzestrzeni na tyle, żeby inni go zauważyli i wyczuli, sąsiad nie czuje tego dymu nawet jak już wiadomo że się pali i straż wyjedzie. Nos każdy ma inny i zapachy różnych rzeczy różnie działają na ludzi. Niektórych rzeczy niektórzy nawet nie wyczuwają, gdy inni nie mogą wytrzymac ich zapachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 20 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2006 Heh to bylo dobre...z bratem,ale oczywiscie to zarty bez urazy Masz racje niektorym sie podoba drugim jest to obojetne,ale najlepiej uzywac b.dobrych perfum na miejsce psikniecia fero. @Sephiroth Mieszkasz na wsi????i co zamierzasz byc rolnikiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 21 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2006 simon... tak, mieszkam na wsi bo tu mieszkała od zawsze moja rodzina:P Nie, nie zamierzam byc rolnikiem, bo nie mogę, teraz trzeba meic ukończoną szkołę:P:P Ale wiesz... Napisz, a dam Ci namiary:P Ale dosyc tego, bo to forum o fero a nie o tym, gdzie kto mieszka:P co do fero to mam pomysł na użycie Pheromaxu... ale najpierw zechcę sam zobaczyc co będzie, a później powiedziec jak było:P:P:P aha, co do wsi, wolę spokój:P no i mam tu boczne drogi, po których mogę jeździc motorem:P:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 21 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2006 Małe OT- Ja mieszkam na wsi i tam się wychowałem, zamierzam być rolnikiem, bo mój tata ma duże gospodarstwo. To, że ktoś na wsi mieszka nie oznacza, że jest glupi. Moi rodzice mają wyższe wykształcenie, a mama jest nauczycielką. Ja sam planuję iść na dobre studia. Pozory mylą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 21 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2006 Ali, masz całkowitą rację:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klient_ Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2006 mja juz studiuje i tylko czekam na spotkanie pheromaxa ze studentkami w pazdzierniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franio86 Napisano 21 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2006 eh, jesteście niemożliwi po prostu pierwszego dnia chciałem je przetestować, a nie miałem innej osoby 'pod ręką' i bez jakichś dziwnych myśli proszę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 21 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2006 ehhh no to fajnie ja tez jestem ze wsi moj tata ma duze gospodarsrwo ale na pewno nie bede rolnikiem,zamierzam isc na Prawo do Wawy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 22 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2006 No, w koncu jacyś normalni ludzie;) Niee, żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 1 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2006 własnie zamowilem przed chwila próbke Pheromax;D bo jestem ciekaw czy to cos daje;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 1 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Nie zapomnij nam opowiedziec pozniej o uzytkowaniu Pheromaxu Jak na Ciebie dziala i otoczenie itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi