Lula Napisano 11 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2007 Odszedł ode mnie mężczyzna.Chcę go odzyskać.Czy warto wykorzystać feromony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 12 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2007 Wsumie kobiety nie maja duzego wybor... Proponuje Pheromax Women oraz Ciekawa osobososc:) Pamietaj iz feromony to dodatkowe attraction reszta nalezy do twojej osobowosci:). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lula Napisano 12 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2007 Dzięki za podpowiedź, choć osobiście ja równie sceptycznie oceniam działanie feromonów.Nie mam jeszcze większej wiedzy na ten temat. Czytając jednak posty, mam wrażenie że to produkt dla osób nieśmiałych, pozbawionych pewności siebie. Ale to tylko takie moje przypuszczenia. Ciekawią mnie opinie kobiet które używają feromonów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 12 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2007 Cześć Lula na forum masz opinie kobiet, które używają feromonów, przeglądnij sobie ich posty to będziesz wiedziała troche więcej na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi