andy15 Napisano 23 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2017 Witam! Stosuję BTB od ok 2 miesięcy i nie bardzo wiem jak ustalić dawkę, próbowałem różnych dawek i feromony działają lecz nie koniecznie w taki sposób jak liczyłem-ostatnio doszły mnie słuchy że jestem nie miły (zachowywałem się normalnie). Czy to może być wina przedawkowania feromonów? I proszę o podanie waszej dawki (wiem że każdy potrzebuje innej, ale może uda mi się ustalić w miarę uniwersalną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
touch of the night Napisano 25 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2017 na początek 2 przechylenia czyli 1 kropla co do działania btb najbardziej widoczne efekty były np w tancu z kobietami tam gdzie jest bliski kontakt Na mnie działały w ten sposób ze czułem przypływ pozytywnej energii , występował tez efekt "odświeżenia umysłu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi