Mauro Napisano 12 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2007 Zastanawiem sie czy mozna by bylo wprowadzic takie udogodnienie,tzn zeby pod tematem byla data jego powstania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator Napisano 13 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2007 Data powstania znajduje się nad treścią pierwszego postu. Czy może proponujesz umieszczenie daty w liście tematów danego działu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauro Napisano 13 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2007 Tak dokladnie, mysle ze to przydatne bedzie w okresleniu jak dawno ktos stworzyl dany temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 13 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2007 Nie wydaje mi się to sensowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauro Napisano 14 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2007 A ja mysle wrecz przeciwnie na wielu forach takie cos jest stosowane i sie sprawdza. Tutaj przyklad jak to wyglada, pozwala to wtedy szybko okreslic jak stary jest temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 14 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2007 Tamto forum jest postawione na skrypcie vBulletinu, a to na phpBB, trochę cięzko by było coś takiego zrobić. Niemniej sądzę, że i tak jest to bez sensu Jeżeli temat jest ciekawy to można go kontynuować, nawet jeśli jest stary. Jeżeli temat jest nieciekawy to i tak nie odpiszesz. Jednym słowem: i tak i tak trzeba zobaczyć co to za temat lub co kto odpisał w temacie. Te forum nie jest aż tak rozbudowane, że nie można przejrzeć tych paru tematów dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauro Napisano 16 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2007 Spoko, spoko nie musisz mi uswiadamiac na jakich skryptach sa zbudowane fora , ale jesli uwazacie to za zbedny gadzet to ok, rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi