Miłość To Chemia Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 (edytowane) WItam. Sprzedam zestaw feromonów męskich. Zdjecie przedstawia ile zostalo jeszcze w kazdej buteleczce. Na npa namalowalem czarna kropke, oznacza ona ile jest feromonu w buteleczce. Nic nie jest kombinowane, mieszane czy dolewane. Sprzedaje je poniewaz nie mam kasy a chce kupic sobie ten nowy feromon ze strony feromony.pl ktory teraz wyszedł. Feromony wystawie na allegro jesli ktos bylby zainteresowany ( mam konto ponad 10 lat i same pozytywy) Cena 250 zl przesylka gratis. Pisac Pw w razie pytań. Zdjecie mi wstawia na tel do gory nogami nie wiem czemu. Jak ktos zainteresowany niech zapisze i przekreci. Edytowane 13 Lipiec 2017 przez Miłość To Chemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłość To Chemia Napisano 20 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2017 Sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi