guri Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 Zamierzam kupić NPA Touch Man 12 ml z atomizerem, jak nauczyć się dawkowania? Zacząć od jednego psiknięcia na szyję? Czy jakies inne miejsca? To będzie moje pierwsze spotkanie z feromonami. aa i czy różni się czymś NPA Touch od NPA?? Czy tylko tym że to pierwsze jest z atomizerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
touch of the night Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2017 w normalnym npa 1 przechylenie 0.5 kropli npa touch 1 psiknięcie to jak 1 kropla zwykłego npa moim zdaniem lepsza wersja z dozownikiem na krople 1 psiknięcie na początek wystarczy psikaj w te miejsca gdzie nie masz styku z ubraniem ( inaczej czeka cię częste pranie ciuchów bo przesiąkają feromonami ). Obserwuj swój stan emocjonalny - co się zmieniło jak się czujesz lepiej - gorzej ( czy boli cię głowa , pieką uszy - objawy przedawkowania). Przebywaj wśród kobiet i obserwuj ich reakcje na ciebie ale bez doszukiwania się ( choć ja znam ok 50 oznak zainteresowania ). Idz na balety walnij parę drinków ale bez upijania się dla samej lekkiej fazy i podrywaj i koniecznie zamaskuj feromony dobrymi perfumami npa strasznie cuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guri Napisano 28 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2017 No właśnie myślę że z dozownikiem na krople bedzie lepszy. Jak kupie z dozownikiem to zaczynać od 0.5 kropli czy calej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
touch of the night Napisano 2 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2017 od 0.5 kropli zdecydowanie. Zrób test i 1 dawkę daj pod nos po rozpakowaniu jak poczujesz " trzepnięcie " ( starzy użytkownicy wiedzą o co chodzi ) to bardzo dobry znak. Ja osobiście nie czuje zapachu npa czasami się coś tam przebijało ale znajomi mówili mi że strasznie cuchnę ( nawet zapach było czuć przy 0.5 kropli ale wtedy nie maskowałem perfumami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi