killleeerrr Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Witam Na sprzedaż leci Pheromax Oxytrust MAN 14ml. Flakon bardzo mało używany z niewielkim ubytkiem. Oceniam pozostałość na około 11 ml czyli wystarczy do bardzo długiego użytkowania. Do Pheromaxa dołączam prawie nieużywany, sekretny atomizer o wartości 26 zł. Całość została kupiona na stronie Feromony.pl i kosztowała mnie dokładnie 363 złote. Z uwagi na mały ubytek oferuje ten zestaw w moim zdaniem rewelacyjnej cenie 189 złotych + koszty wysyłki, czyli prawie za połowę wartości za jaką go kupiłem. Gwarancja oryginalności! Mogę przesłać dokładne fotki produktu. W ostateczności dla zdecydowanego klienta mogę wystawić też przedmiot na Allegro (wolałbym tego nie robić ze względu na prowizję i niejasne uregulowania dotyczące wystawiania na sprzedaż produktów feromonowych). Chętni proszeni są o zostawianie namiarów w temacie. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacmaz Napisano 28 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2017 Aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi